De zi cu zi

Acasă De zi cu zi

Erori made in Romania

0

Teoretic acest blog este un blog de lifestyle, practic e un blog despre ce vrem noi – Fab si Hede. Si ce vrem noi este pana la urma un lifestyle al oamenilor intelepti…ca inteligenti se dau multi.

Dar…am observat anumite erori in randurile romanilor care ne opresc de la a promova acest tip de lifestyle.

Cât de importanți suntem?

0

Spre dezamăgirea multor oameni, voi spune că nu suntem importanți deloc. Animalele urmează lanțul trofic și își îndeplinesc menirea, la fel și plantele. Dar omul?

Ce inseamna singuratatea?

0
singuratate

De secole, daca nu de cand s-a infiintat lumea, singuratatea era echivalata cu anormalitatea unei persoane. Daca o persoana nu avea pana la o anumita varsta un partener, era clar, persoana respectiva era: nebuna,vrajitoare, pe invers (desi in zilele noastre, cu tot cu „inversiunea” tot exista oameni singuri), bolnava fizic s.a.m.d. Daca esti adancit in singuratate si asta e singurul lucru anormal la tine, chill, toti suntem singuri de fapt!

Trebuie sa…

0
trebuie

Cel mai des intalnit cuvant din viata omului nu este „Multumesc” sau „cu placere”, „te rog”, nici ceva injuratura, ci este TREBUIE.

Acest cuvant are atata greutate incat doar la auzul sau parca simti cum ti s-au pus in carca 3000 de saci de stanca. Cine zice ca nu exista magie in cuvinte, nu a trait.

Curajul, elementul esential din noi!

0

De cand am fost constienta de mine ca individ, am crezut profund in urmatoarea sintagma “Iubirea e un act de curaj!”. Spre surprinderea mea (da, da dupa un google scurt am aflat ca nu imi apartine conceptul, a naibii vanitate 🙂 ), apartine lui Paolo Freire.

Cele mai citite

arab, parfumuri

Tendintele arabesti din vara asta

"Nu stiu altii cum sunt" dar mie imi place sa miros frumos. Si banuiesc ca si altora le place ca eu sa miros frumos....

Meet Patience-my Bff

Ultimele fabulatii