Mai-marii modei au decis ca exagerarea este prielnica pentru anul 2017. Probabil e nevoie de o descatusare de la energia negativa a anului trecut, dar oamenii simt ca au nevoie de mai mult. Si cand vine vorba de accesorii suntem incurajati sa alegem mai mult.Trebuie sa fim atenti cand alegem accesorii mari la tinutele noastre. Este o linie fina intre grosolan si excentric. Totusi, nu poti da gres cu urmatoarele accesorii:

Cerceii uriasi

Cerceii maxi au revenit in moda. Globurile rotunde de nuante efervescente pot completa chiar si o tinuta office. Iar daca cerceii maxi nu sunt pe placul tau poti oricand sa alegi cercei cu decor sau pietre mari.

Cerceii 2017

Pandantivele mega

Un lant sau un colier poate schimba intotdeauna o tinuta din plictisitoare in stilata. Daca totusi nu iti place sa porti coliere, alege pandantive uriase, pline de culoare sau ornamente. Pandantivul maxi poate sa fie singurul accesoriu pe care-l porti la o tinuta si tot vei reusi sa fii in trendul anului 2017.

Pandantiv mega

Coliere supradimensionate

In primavara anului 2017 se merge mult pe colierele tip choker sau la baza gatului. Poti alege si margelele supra-dimensionate. Colierele tip choker nu se rezuma la curelele din piele ci se pune accentul pe pietre si culori puternice.

Choker 2017

Bratari XXXL

Fie ca sunt purtate la incheietura sau pe brat, bratarile din anul acesta trebuie sa fie puternic colorate, cu un design excentric si de o dimensiune mai mare. La fel ca un pandantiv, o bratara poate sa schimbe total tinuta.

Bracelet 2017

Anul acesta cereti mai mult de la accesorii. Alegeti culori vibrante si stiluri ciudatele.